Oslo-favoritter

2

Jeg låner meg et meme av Lothiane, og pludrer litt om mine favoritter så langt i Oslo! Har jo bodd der i 1 år og 5 måneder nå, og jeg regner det som min nye hjemby selv om Trondheim alltid vil være barndomsbyen min.. Men Oslo er tross alt litt mer spennende!

Spise ute: Jeg elsker å spise ute med kjæreste eller gode venner!! Et godt måltid i godt selskap gjør meg rett og slett overlykkelig. De beste opplevelsene så langt har jeg fått på Palace Grill (bloggpost her) med 10-rettersmeny og fantastisk stemning, og på Nodee.

Ta med hjem-mat:Et steinkast unna døra, «Sushi & Thaimat» gir meg lett og god sushi jeg kan nyte hjemme.

Treffe venner og være lat: Latskapen lenge leve, jeg holder meg i strøket og setter meg på Waldemars. (Har til og med egen fanside på Facebook).

Drikke te: Jeg er dessverre ikke så glad i te… Men av og til kan jeg kose meg med kamille-te som også er godt for magen, og da skjer det gjerne hjemme under pleddet i sofaen!

For lesehesten: Ups… jeg er nok en lesehest, men så langt har bøkene kommet i hus gjennom Bokkilden. Her burde jeg kanskje tatt til meg noen tips og brukt mer tid i byens bokhandlere.

Være utendørs: Parken på St.Hanshaugen! Stor og fin park!!

Beste utsikten: Her har jeg mye å gå på… Trenger definitivt å leke turist i Oslo en stund. Men jeg synes utsikten fra Holmenkollen er fin, når vi har kjørt tur dit.

Beste bakst: Kanskje ikke direkte bakst, men kakene på Pascal slår alt! Bortskjemt…

Dyppe tærne og resten av legemet: Jeg har ikke badet utendørs i Oslo enda!! Skamme seg… Men på Essens Dagspa har de morsomme badekar med lys og bobler da..

Skeie ut med lunsjen: Oioi… jeg havner på Pascal igjen, og spiser bechamel med salat.

Trimme plastikk-kortet: Huff ja, det kan fort gå varmt på Zara for eksempel…

Favorittkino: Colosseum på Majorstua.

Beste smågodtsted: Deli de Luca.

Beste is: Hmm… klarer ikke å komme på hvor jeg spiste is sist i Oslo, men jeg tar gjerne med meg en boks Häagen-Dazs sjokoladeis fra kiosken og spiser meg tung og stappmett!!

Share.

About Author

2 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.