Bedring

9

Sommeren har definitivt gjort meg godt og vært et viktig steg i en gryende bedringsprosess! Kombinasjonen av å ta fullstendig pause fra å bruke all tilgjengelig energi på å være pasient, å nyte sol og varme, masse søvn og hvile, spise godt og ikke minst ha masse tid sammen med kjæresten!! Ja, jeg kjenner meg annerledes, jeg har det bedre, er ikke like mye sjuk og den siste uka har jeg til og med laget middag flere ganger! Det er månedsvis siden jeg har maktet mer enn å sørge for mine egne brødskiver, en dusj og kanskje en tur på butikken.

Bedring kan gjøre deg brusende glad og forhåpningsfull, hvordan skal en forestille seg at helbredelse må føles? I det siste har jeg lest om Beate som har prøvd Lightning Process (LP) og blitt frisk av ME. Og ikke minst – i går kom det en post fra Esquil som også har prøvd LP og nå har hatt sin første treningsøkt på ni år!

Hva skal man si til sånt? Klart jeg får lyst til å oppleve det samme!! Selv om jeg synes metoden høres merkelig ut, og er kritisk til det jeg tidligere har hørt om denne «lynvekkelsen». Men enn om det virker for meg også, enn om jeg kan få tilbake livet mitt av å prøve dette!?

Jeg tror ikke på homeopati heller, men jeg ville spist sukkerkulene på trass om det gjorde meg frisk, klart jeg ville det.

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre, kjenner at jeg må tenke på dette, men at det Esquil melder gir meg lyst til å prøve ~ om jeg da skulle klare å få tak i tjue tusen på et vis haha.

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. krona har økt i verdi vs pund, slik at «nesten tjue tusen» ble seksten tusen. og derfra prutet jeg meg ned til fjorten. for det var bare såvidt jeg ble med. jeg var kjempeskeptisk pga prisen.

  de som drar til england slipper unna med kanskje halvparten, men da kommer reisen i tillegg.

  jeg tror det er et poeng å betale selv. en jente på kurset mitt hadde fått det betalt av foreldrene sine, hun ga opp halvveis (følte seg ikke pigg nok). mens jeg som hadde investert trygda for flere måneder var selvfølgelig totalt årvåken og sugde til meg alt. forskning viser at dyre piller virker bedre enn billige.

  anbefales.

 2. Takk for kommentar! 🙂

  Ja, prisen virker litt avskrekkende og det var jo bra du fikk senket den. Så igjen.. hvem vil ikke ofre MYE for å finne 14-6-20 tusen for å bli kvitt denne møkka som ME er.

  Jeg tror nok din erfaring spesielt har fått i gang en tankeprosess hos meg nå om at dette kanskje er noe jeg bør vurdere, selv om jeg har vært så skeptisk til LP ut fra det jeg har hørt.

  Jeg sitter også med mye tvil – hva om jeg er en av dem det _ikke_ virker for? Hvor ille må ikke det føles om en sitter igjen med at en «ikke prøvde hardt nok», «ikke gjorde det riktig» eller får skikkelig tilbakefall?

 3. Jeg tror ikke metoden er så merkelig, selv om det koster skjorta å gjennomføre den. Ikke har jeg mye peiling på ME, men med en søster som har vært mer eller mindre sengeliggende og oppegående alt etter som i 13 år, vet jeg at mental trening, som jo er hovedingrediensen i LP, hjelper henne til å takle hverdagen. Men dette har hun jobbet med helt på egen hånd, med god hjelp av sine støttestpillere både innen skolemedisin og alternativ medisin. Vi håper selvfølgelig på et mirakel i forhold til å også kunne komme seg i jobb, men hun klarer å være oppegående, klarer ungene sine, klarer å følge dem opp i skolen, klarer å være hyggelig og blid. Klarer å være til. Det er det viktigste for henne.

 4. Vibeke: Så bra at søsteren din klarer seg så fint! Synes det høres ut som om hun har en fin ramme på livet, det er jo det viktigste som du sier.

  Jeg merker jo at det går fremover med meg og jeg jobber mye med meg sjøl også!, men LP høres så «mirakuløst» ut for de som har prøvd det. Det er litt rart å forestille seg.

 5. Pingback: Blir jeg trodd? - ~SerendipityCat~

 6. Hei!

  En sen kommentar, men jeg tenkte den måtte være med i kjølevannet av «bli frisk» diskusjonene. Jeg ble ikke frisk av LP, for jeg er ikke frisk. Men jeg fikk en bedring man bare kan drømme om «over natta» – og jeg fortsetter å bli bedre, men nå i «slow motion».

  Hvor bra jeg blir, vet jeg jo ikke. Men jeg håper jo at jeg er av de som skal bli helt, helt frisk, for jeg kjenner etterhvert flere slike, og vet at noen av oss er så heldige. Legen min mener at jeg ikke bør begynne med andre typer behandling enda – at dette skal få gå seg til først. Men jeg må si jeg har lyst til å trene litt Qi Gong først, selv om jeg hadde dårlige erfaringer forrige gang så tror jeg ME-rettet Qi Gong skulle gå greit.

  Beates last blog post..Bedre med ti fugler utenfor vinduet enn…

 7. Hei Beate! Sene kommentarer er også velkomne, de skal jo tross alt stå her en stund 🙂

  Det er jo så godt å vite at man er i en bedringsprosess! Jeg har tro på at uansett hva som virker, må man ta den tiden det trenger for å rehabilitere seg. Man vet jo ikke hva som skjer hvis man forsøker å «rushe» kroppen, eller.. man vet jo at risikoen for tilbakefall er stor, og det er det ikke verdt.

  Håper at du blir helt, helt frisk! I mellomtiden er det bare å smøre seg med tålmodighet og fokusere på å bli bedre!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.