Egne fly for barnefamilier?

19

Ja, det er grusomt irriterende når ungen deres griner/hyler gjennom hele flyreisen!!!

🙁

Spesielt når man har sett dere sitte og fore ungene med godteri og brus før avgang ~ kjempelurt å gi ungene sukkersjokk når man skal ha dem til å sitte stille i flere timer etterpå….?

Kan noen bannlyse barnefamilier fra alle morgentidlige flighter, vær så snill??

Share.

About Author

19 kommentarer

 1. Jeg vil helst få dem bannlyst fra kveldsflighter. Evt pålegge flyselskapene å samle dem på ett sted, sånn at vi andre kan få sitte et annet sted og ikke bli holdt våkne av gråt og hyling hele natten.

  Anathemas last blog post..Om blogging og Jantelov

 2. Aldri, aldri reise med Familievogn på tog. Dét er en prøvelse, det. Verre enn fly.

  Da vi reiste fra Gran Canaria var det noen foreldre som kapitulerte i det øyeblikket de satte seg ned. Fant frem iPodene sine, og lot de tre ungene husere som de ville. Personalet ombord var etter en stund mildt oppgitte over ungene som løp frem og tilbake.

  Det handler vel om å ikke miste kontrollen, samt å sørge for at de har noe å gjøre.

  Jeg har flydd med Tigerungen til Brasil ørten ganger, i over 20 timer. Det går helt greit, så lenge du ikke kapitulerer, og sørger for at den lille mannen er så trøtt at han sovner.

  Han som som regel 10 av 12 timer mellom Frankfurt og São Paulo 🙂 Morsomst var det en gang da en mann ville flytte unna den tre år gamle Tigerungen, han tenkte det vel ble for slitsomt. Han flyttet til en 12-åring som spydde over hele ham. Mens Tigerungen sov søtt.

  Mææhææ!

 3. Akkurat slik tenkte jeg også – før jeg fikk barn. Nå når jeg er ute å flyr får jeg bare medfølelse for disse stakkar barna/foreldre som må slite seg igjennom lange og kjedelige flyreiser. For det er slik at når man har fått barn så har man også et stort behov for å komme seg av gårde på ferie 😉

  Merethes last blog post..Jamiroquai – Little L

 4. Jeg stemmer HELT paa forslaget ditt. Vil ogsaa gjerne forby barnevogn paa offentlig transportmiddel i rushtida, 7.30-9.30 og 15-17.30. Oensker meg boetetakster for tort og svie pr overkjoerte taa og/eller blaamerker paafoert hoeyere deler av kroppen under operasjoner for aa boelle seg til plass. Gir gjerne pris til oppfinner av innebygde barnevogner med lukket system som har volumknapp for alt som evt slipper ut.

  Egentlig liker jeg overskrifta best: egne fly for barnefamilier. Saa kan de ha barnehage underveis mens vi andre kan nyte turen:)

  Alter Egos last blog post..ROGGBIF

 5. Jeg stiller meg helt og holdent bak denne her. Finnes det noe verre enn foreldre som «gir opp» og bare lar ungene løpe fritt? Det er da for pokker ikke noe galt med litt disiplin vel? Evt. valium – det er fullt mulig å få tak i det på resept om man har problemer på reise. (Jada, jeg er uansvarlig!).

  Jeg reiste rundt med mine foreldre fra jeg var 1 år gammel, helt til jeg ble for gammel til å reise med dem – noe som gikk ganske så uproblematisk, rett og slett fordi mine foreldre hadde kustus på meg – jeg gjorde som jeg fikk beskjed om, og ble jeg for utåmodig og rastløs, så fikk jeg noe å holde på med – enten det nå var tegneserier, en leke eller to, tegnesaker e.l.

  Det er ikke så vanskelig, kjære foreldre – det handler om å sette seg i respekt, og det er for sent å gjøre det den dagen dere skal på ferie.

  PoPSiCLes last blog post..Irritasjonsmomenter

 6. Og det er (litt av) grunnen til vi ikke kommer til å ta med en ettåring til Thailand neste år. Jeg har vært på nok flyturer med skrikende unger til å ta med en selv. 🙂

  Og jada, det hadde sikkert gått så fint så, men hva om det ikke gjør det da. Og ungen skriker 10 timer i strekk?
  (andre grunner til ikke å ta med unge på ferie: for varmt, mamma og pappa vil ha tid for seg selv, sene kvelder, osv osv)

 7. Hehe, jeg må bare si at det er absolutt vel unt en stresset barnefamilie å få seg en ferie!!! (Jeg er da ikke umenneskelig..alltid…)

  Men det er som mange av dere sier, ofte handler ikke dette om barn som får trykksmerter eller gråter fordi de er slitne, men om foreldre som «lar det skure» eller som ungene ikke har noen respekt for. DET er det verste! Alle kan få problemer på fly, men det er også MYE man kan gjøre for at barn skal ha det bra på fly.

  Og så kan man jo selv sitte der og være sulten, trøtt etc. og nesten få panisk klaustrofobi av å ikke kunne slippe unna gjennomtrengende ungehyl. Eller fulle folk uten lyddemping for den saks skyld.

  Aaah.. så mye bra å irritere seg over! 😉

  Og jeg har skrudd av commentluv inntil videre siden den tydeligvis ikke fungerer etter min eminente oppgradering. Lurer på om Iskwew ikke hadde noe av det samme trøbbelet, det må sjekkes etter litt mer ferieaktiviteter!

 8. Jeg har litt samme erfaring som Merethe over her. Veldig oppgitt før, litt mer medfølende nå. Men for all del, jeg blir fortsatt irritert over unger i fri flyt. Det går an å holde litt kontroll, selv om det er ferie.

 9. det er ikke ungene som er problemet. Det er håpløse foreldre som gir ungene kjeks, brus og godteri på gate fordi manshow skal belønne dem til å være stille. Du kommer mye lengre med litt tegnesaker og en video på en ipod. Skal du fly med barn så IKKE gi dem sukker

 10. Det må da være bedre for alle involverte med egne familieflyvninger? Så kan de av oss sans barn kose oss i ro og fred, og så slipper foreldrene å være så bekymret for «folk flest».

  Mens jeg tenker over det kan man også ha en egen flyvning for folk som er drita før flyet letter fra bakken og som stinker hardt av sprit og som snakker høyt og sjangler og søler drikke i håret ditt…

  Faktisk hadde jeg mistet troen på at jeg liker å fly helt til jeg fløy et lite hopp t/r Bergen her og flyet var fritt for både småbarn og fulle voksne. :oD

 11. Pingback: ~SerendipityCat~ » Blog Archive » Ja til egne fly for skravlekjerringer!

 12. Pingback: ~SerendipityCat~ » Blog Archive » ~Mitt bloggår 2008~

 13. I’m glad I don’t have kids, it’s bad enough when I have to travel with my sister! I don’t go back to the UK that often but she does try to visit me at sometimes as they like the weather here of course! But that’s why I left England in the first place, you just can’t beat the weather in Gran Canaria, though winters DO get colder than you’d think.

  Victorias last blog post..It’s Carnival Time in Gran Canaria!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.