Blogging fra mobil

8

Et leserspørsmål!

Jeg skulle så gjerne ha funnet en måte å blogge fra mobilen på! Sånn at jeg kunne knipse et bilde her og der, og slenge det ut på bloggen med noen få tastetrykk.

Jeg har en Windows-mobil nå (HTC Mteor), som er fin og flott og gjør mange bra ting. Men det er klin umulig å klare å navigere bra i admin-panelet på den, og å laste opp bilder er tydeligvis ikke et særlig reellt valg.

Så fant jeg en plugin som både skulle gjøre bloggen lesbar på mobiler og også gjøre det enkelt å poste fra mobil. Virker helt fint det, bortsett fra at den funksjonen hvor man skal laste opp bilder ikke vil samarbeide!

Dette er nok et tema som må googles mer, og jeg er sikker på at jeg finner en løsning, men jeg vil gjerne spørre deg om tips!

🙂

Har du funnet en plugin eller en metode som lar deg superenkelt poste bilde + tekst fra mobil? Eventuelt via mail (siden jeg kan sende det fra mobilen)?

Jeg er takknemlig for gode råd!!

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Poste via epost er jo ikke noe problem? Du har faktisk en innebygget funksjon i WordPress for det.

  Om du går inn på kontrollpanelet, under settings og write, så finner du at du kan sette opp en egen epostadresse (siden alt som sendes til denne adressen vil bli postet, så må den være «umulig» å gjette, og bør helst ikke være en du bruker til vanlig 😉

  Det burde jo løse problemet, vel?

  PoPSiCLes last blog post..Land of the free, home of the brave…

 2. Det er teknisk mulig å blogge fra mobiltelefoner, men vi kommer ikke til å la sivile i Norge få tilgang til slik teknologi før vi får innført strengere overvåkningslovgivning tilsvarende den vi nylig satt på plass i Sverige i Norge.

 3. Det var trist å høre Illuminati 😉 Jeg burde skjønt at det var dere som stod bak og hindret meg i å publisere de viktige sommertankene mine på denne måten…

 4. Jeg har mekket akkurat sånt som dette hos meg selv. Bruker en hjemmesnekret sak som jeg «pipe’er» eposten rett inn i fra procmail. Den hjemmesnekrede greia snakker med postie (et *gammelt* innstikk til WordPress). Litt magisk -men det virker. Det siste innlegget hos meg ble publisert med epost og bilde som vedlegg fra mobilen.

  Si i fra om du vil ha filene og en oppskrift. Versjon 2.6 av WordPress kommer snart -så det er antagelig enklere å vente til den dukker opp. Om det virker der, da.

  Petters last blog post..Jess! Sommer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.