Må jeg oppgradere?

9

Jeg har en stund tenkt på å skifte tema/layout på bloggen, men har av en eller annen grunn tenkt at «jeg får vel oppgradere WordPress til 2.5.1 før jeg gjør det». Men nå kjenner jeg at jeg lurer på om jeg gidder å sitte og fikle akkurt nå rett og slett, derfor spør jeg dere: Må jeg oppgradere til WordPress 2.5.1?

Får jeg noe spesielt «ekstra» hvis jeg gjør det? Hva går jeg eventuelt glipp av?

Huff…litt tiltaksløshet her..

Share.

About Author

9 kommentarer

 1. Det anbefales som regel å alltid ha siste versjon av programvare (noe du sikkert er klar over). Uansett, så har 2.5 en del fikse forbedringer, uten at jeg helt klarer å huske disse i farten 🙂

  Det er i det minste en del forbedringer «under skallet» dersom du er av den typen som gidder å fikle med kodene og basisfilene, og generelt skal vel også 2.5 løse enkelte av de potensielle sikkerhetsproblemene som har vært i tidligere versjoner.

  PoPSiCLe’s last blog post..Sjuk ja 🙁

 2. Jeg oppgraderte sent – (et par uker siden). og er storfornøyd. Trodde det kunne by på litt mange endringer for oss med eget domene. Men det har bare vært pluss! Mye mere brukervenlig, enklere, flere direkte linker der du før måtte gå innom et par steder på veien etc.
  Anbefales! Og jeg fikler ikke med noe «under skallet»….
  Jeg hadde en backup hos min server og det gikk helt fint – om noe blir krøll kan de tilbakestille også 😉 Lykke til!

  randi’s last blog post..Bli med i bolet!

 3. Oppgradere? Ja!

  Det er _alltid_ en grunn til at det kommer oppgraderinger av et system. Noen av grunnene er kosmetiske, men mange av dem er sikkerhetsmessige.

  At man ikke alltid oppgraderer lokale programmer er en ting, datamaskinen din er sikret på mange måter, men å holde en web applikasjon oppgradert til siste versjon er _mer_ viktig, da dette er noe som «alle» har tilgang til…

  Men det er nå min mening da 🙂

  Du kan jo lese litt her http://bloggs.be/wpmu/2008/03/07/er-du-klar-til-25/


  Rune

  Rune’s last blog post..rune på «Rapporter spam innstikk»

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.