Det folk vil ha på bloggen?

8

Etter at jeg skrev en bokanmeldelse av Frognerfitter, får jeg stadig treff fra folk som søker på forskjellige ting om Alexia Bohwim:

Søkeord fra i dag

Alexia Bohwim fikk i alle fall fjernet bildene av seg selv fra nettstedet som har lagt ut bilder av kjendiskvinner på pornonettsteder. Det er bra at noen ikke gir seg på sånt. Jeg er veldig for at man ikke gir seg på sånt! Det er så mange situasjoner hvor folk sier «det er ikke noe å gjøre med», men det fungerer innimellom læll sjø 😀

Men det skal dere vite: På denne bloggen kommer det aldri noen bilder av nakne pupper, hverken Alexia eller andre sine!! (Og om noen vil ha de nakne puppene sine der ute på det skumle internettet så for all del….bare ikke legg ut ting uten folks samtykke, ok?)

Jeg er faktisk litt mer fornøyd at folk besøker bloggen min fordi jeg har skrevet om iPhone, det må jeg si!

Ha en fortreffelig natt og en flott start på den nye uka!!

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Søkeord er pussige ting. Jeg har fremdeles problemer med å forstå hvorfor folk ender opp på min blogg med noen av de frasene de googler!

  Men nå det er sagt, var det ikke Alexia Bohwim som fikk meg hit!

  Rigmor’s last blog post..Rigmor føler seg gammel

 2. Hvis det er noen trøst, får jeg også hele tiden treff på «Alexia Bohwim naken» – flere i dag. Folk får si hva de vil, det er tydeligvis en del menn der ute som tenner på damen 🙂

  Anathema’s last blog post..En moderne kropp?

 3. Ja, Alexia er en populær dame.
  Selv har jeg innimellom noen ganske gufne søk inn pga. at jeg har skrevet om den skremmende seksualiseringen av små jenter, om datterens jevnaldrende som drømmer om å bli glamourmodeller og strippere. Og posten om den idiotiske lekeidéen «Peekabo pole dancing kit». Det er nedslående. 🙁

  Lin’s last blog post..Søndag kveld og ikke noe brød i huset

 4. Lin » Jeg har hatt et par søkeord som jeg synes var så kjempetriste at det satt som et støkk i kroppen, blant annet ting som tydeligvis kom fra folk som var klare for å avslutte sitt eget liv. Det er ikke noen gode tanker man får i hodet av det.

 5. Monica » Hehe, ja det er ikke så lett å velge publikum via nett når folk søker i vei, men jeg har jo bedt om det selv på en måte når jeg kastet et innlegg inn i Bohwim-debatten!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.