Kastet av bussen fordi hun var lesbisk!

7

En sjokkerende overskrift lyser opp på adressa.no: «Er lesbisk – kastet av bussen», og jeg tenker er det mulig!?

Men det er det selvfølgelig. Artikkelen intervjuer flere lesbiske og homofile som har blitt trakassert av bussjåfører i Trondheim, og rett og slett bedt om å forlate bussen etter at sjåføren hadde stilt spørsmålet «er du lesbisk?» når jenta viste frem busskortet.

Jeg regner med at Team Trafikk (busselskapet i Trondheim) tar grundig tak i en organisasjonskultur hvor slike holdninger råder, og gjør det de kan for å vise folk at alle er velkomne på Trondheims busser. Jeg håper også at de behandler denne saken overfor de gjeldende bussjåførene alvorlig, og i forhold til at de har oppført seg svært diskriminerende. Det er kanskje ikke den beste måten å vise kundevennlighet på å ha slike bak rattet?

«Vi i Team Trafikk ønsker å yte så god service som mulig overfor våre kunder.» sier de på sine hjemmesider. Nemlig. Det var nesten så jeg fikk lyst til å sende dem en sint mail, men jeg skal puste litt med magen først.

Share.

About Author

7 kommentarer

  1. herreminhatt….. dette må da være en eller annen riv, ruskende gal bussjåfør?! Litt synd siden jeg hadde et generelt godt inntrykk av bussjåførene da jeg bodde i Trondheim for et par år siden.

    frikke’s last blog post..Det er ikke lett

  2. Hva i alle dager?? Har Trondheims-bussjåførene dyrket frem en egen ukultur hvor de kaster lesbiske og homofile av bussen – på spørsmål om legning? Dette burde jo de fornærmede rett og slett anmelde. Vi har jo lover mot slikt, enkelt og greit.

    Anathema’s last blog post..Rasist? Neivisst!

  3. Ja, folkens, dette var bare trist og sjokkerende. Jeg bryr meg virkelig ikke om hvilke bortforklaringer Team Trafikk har i forhold til dette, det er som Anathema sier: Dette har vi faktisk lover mot!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.