Rowling ikke bra nok for Harvard

4

I følge Dagbladet klager nå Harvard-studentene på at J.K. Rowling er invitert som årets avgangstaler. Rowling er simpelthen ikke bra nok for de fisefine studentene som er vant til kongelige, politikere eller forretningsmennesker som Bill Gates.

Kanskje burde heller Harvard-studentene være interesserte i å høre hva en forfatter som har gjort så stor suksess har å fortelle? Er det ikke suksess de vil ha selv også?

Eller kanskje det er på tide å realitetsorientere seg litt før man kommer med uttalelser som denne:

Our commencement speaker tricked parents into letting their kids read books filled with sex, murder, and homosexual role models. (Fra The Scotsman)

Neimenn huff da, også homoseksuelle rollemodeller da!! Hvordan skal det GÅ med verden egentlig, når stakkars Harvard-studenter må utsettes for så simple og tvilsomme mennesker som Rowling?!

J.K. Rowling (Fra Dagbladet)

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Jeg tror han må ha lest en annen utgave av bøkene enn jeg har: det var ikke noe sex i dem da jeg leste dem. Det at han lister opp «homoseksuelle rollemodeller» som noe av det verste med bøkene viser hvor langt ut på bærtur fyren er.

  2. Når denne Adam Goldenberg klarer å si «[Rowling] har lurt foreldre til å la barna lese bøker med masse sex, drap og homoseksuelle rollemodeller…» så er min mening at han ikke fortjener bedre. Det ville være fryktelig bortkastet og la ham få overvære foredrag av sentrale forretningspersoner eller kjente akademikere. Den minste lille ting, og så henger han seg vel opp i at de oppfordrer til lesing av dekadente bøker.

    Skremmende at en som er ferdig på Harvard kan si noe sånt.

  3. Peter » Hehe, ja det kan du si. Litt mer ydmykhet hadde vel kanskje fått ham til å fremstå i et bedre lys? Må være et sterkt markeringsbehov ute og går…

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.