Ingen sol på balkongen…

5

Hehe.. små ting man kan irritere seg over når man er syk og har lite overskudd: At leiligheten vår som på alle mulige måter er så fantastisk ellers, har en balkong hvor det ikke kommer noe sol til. Bare en liten stripe øverst på veggen, men altfor lite til at man kan sitte med sola i ansiktet og føle varmen strømme gjennom kroppen.

Ikke at det er fælt å sitte ute for det (og så skal man ikke klage på været, jeg vet), men ser man sola så har man liksom litt lyst til å sitte i den også. Selv om det er slik at en park-tur blir for slitsomt. Enn så herlig om det kunne vært sol på balkongen!!

Kanskje det går an å fikse noen flotte reflektorer eller noe annet MacGyver-aktig som gjør at det blir sol på balkongen likevel?

Share.

About Author

5 kommentarer

 1. MacGyver! Kom og hjelp oss!

  Jeg vil ha et kontorvindu der jeg slipper å stenge sola ute med tykke, mørke gardiner, for jeg vil sola og utsikten mens jeg jobber! Her er det nemlig alt for mye sol når jeg skal jobbe!

  Tomas’s last blog post..Pappa elsker ikke Mamma

 2. Tomas » Huff, sol rett inn når man jobber er heller ikke bra. Det blir fort slitsomt. Du skulle fått et fint kontor av meg med utsikt mot grønne trær og blomster, uten direkte sollys!! 🙂

 3. Rjukan tror jeg faktisk en gang hadde en plan om et stort speil som skulle reflektere sola ned i dalen om vinteren/tidlig vår.. He,he,genial ide, egentlig.

  Håper du snart kan ta deg en tur ut og nyte sola der den er.. 🙂

  Ulme’s last blog post..Jobber du på Expert??

 4. Tomas: Blendere, vennen. Blendere er tingen. Med dem kan du slippe lyset inn uten aa bli synshemmet selv:)

  Foroevrig: Ja til Rjukanideen; de fikk den fra et sted i Rocky Mountains – Colorado, tror jeg. Serendipitycat, jeg tror du kan montere et speil paa skraa paa den flekken der sola treffer, og saa kan du vende det saa det speiler sollys ned paa deg. Enjoy:-D

  Alter Ego’s last blog post..Smokey & I

 5. Alter Ego » God idé med speil egentlig, det kan lønne seg å prøve ut. Spørs om jeg må til med blogging om mine fingerferdigheter hvis jeg får til noe resultat da 😀 Det er liksom ikke helt aktuelt å flytte balkongen til andre siden av leiligheten uansett..

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.