Drømmer om bloggere

9

I natt satt jeg fast i en flykapring. Det var lite dramatisk, bortsett fra at vi måtte «bo» i flyet i noen dager og klare oss med dårlig flymat og lite beinplass. Situasjonen tillot i alle fall nye bekjentskaper, og jeg ble sittende og prate med en veldig hyggelig dame med interesse for bøker. Ja, faktisk kunne hun etter hvert fortelle at hun selv var i ferd med å utgi en bok!! Etter hvert som praten gikk og jeg fikk vite mer, skjønte jeg jo etter hvert at det var med-blogger Avil jeg satt og pratet med, til min store glede. 🙂

Share.

About Author

9 kommentarer

  1. Jeg hadde en fantastisk bloggerdrøm der alle bloggerne bodde i hus med samme farve som nettsdedet sitt. Du hadde blått, hvitt og sort hus og masse blomster i hagen (c;

    Virrvarr’s last blog post..Nye hobbyer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.