About Author

13 kommentarer

 1. randiTakk!!!!! Det er dagen for å glede seg over klemmer altså!! 🙂

  Isk Takker for klem 🙂 Jeg vet altså, min jobb (eh..ikke nå som jeg er syk da, men før liksom) er også sånn. Og jeg liker det jo selv, engasjementet og galskapen og intensiteten i det. Reise vekk og jobbe lange dager, alltid noen andre som skal ha oppmerksomhet, helt utslitt og klarer knapt snakke før hodet må treffe puta for å få et minimum av søvn…… men tida går så uendelig mye tregere for den som sitter hjemme og venter. Jeg vet han må, men tillater meg å være irrasjonell og sutrete noen ganger 😉

  Jeg teller timer og dager og ser for meg en god fe som kommer og «betaler tilbake» i tid bare for oss to om ikke lenge… (haha…håpefull også sjø..)

  Selvmedlidenhet fungerer ikke i lengden, jeg vet!! Han kommer i morgen, heldigvis!!

 2. Altså, noen av oss er glade for at det finnes nordmenn som tar en telefon hit nå og da 😉
  Min er så oppslukt av WoW noen ganger at det er umulig å få kontakt, vær glad for at han gjør noe produktivt, selv om det er kjipt å savne. Og tiden går uendelig sakte når man sitter hjemme og føler seg alene, så jeg henger meg på over kommentarfelt fellesklemmen, om du ikke har fått overdose allerede?

  Minneapolise’s last blog post..Langt nede på rangstigen

 3. Minneapolise » Åh nei, WoW.. :-S Har ikke vært der selv, men du kan si jeg har et par venninner som er veldig lei av det spillet…. Hun ene har til og med måttet lage skriftlig kontrakt om spillefrie kvelder for å redde husfreden. Takker for klemmen jeg, alle klemmer varmer 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.