En hyllest til den skandinaviske mannen

4

Jeg har lest….»The First Assistant» (Clare Naylore and Mimi Hare)

Dette er en litt småmerkelig chick-lit bok hvor den kvinnelige hovedpersonen på ulike måter ganske naivt lar seg utnytte av menn og hundses av andre kvinner, men som av en eller annen grunn klarer å stable seg gjennom det meste, ender opp med å vinne en Oscar (!!) og gå tilbake til den rike skuespiller/playboy-kjæresten som var utro og dumpet henne i begynnelsen av boka.. Eehh… Jeg trenger kanskje ikke si noe mer om selve boka.
Men!!! Det jeg ville si var at midt inni denne merkelige historien fant jeg faktisk en hyllest til den skandinaviske mannen som jeg tenkte å ta med her for å glede dere skjønne menn:

«I mean, who could resist that gentle accent so redolent of emancipated men, recycling, and the most liberal laws in the world? Everyone knew that Scandinavian men were perfect in every way. They were everything that chauvinistic, backward-thinking American men weren’t. My sister, Melissa, and I had often longed for a Lars or a Björn. Even before we knew about the child-care policies of their homelands.»

Sånt må jo være litt oppløftende å høre da vel?

Oppdatering: Flere som har bitt seg merke i avsnittet.

😀

firstass.jpg

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. Hehe, nei hvem vet 🙂 Har nok en anelse om at hun hadde rygget langt ved synet av Monsen…dumme dame, men jeg tror hun var mer interessert i sånne sleipe Hollywood-typer. Synd for henne. Vi beholder barskingene for oss selv!!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.