Morsomt skrevet om IT

1

Jeg likte spesielt godt den første delen med beskrivelsene av hvordan IT kom inn i dagliglivet 🙂 Tok det veldig på kornet, og noen gode minner kom fram her.

Her er et lite sitat, og klikk på bildet for å komme til innlegget!

Eg trur aldri eg har møtt nokon som har lese brukarrettleiinga til si eiga datamaskin, endå det ofte er der det står kvar knappen som skrur på det trådlause nettverkskortet befinn seg. Eg er like stor trollmann kvar gong eg klarar å finne ut av det problemet, og det er like vanskeleg å forklare at det ikkje trengs trolldom for å slå opp i manualen, det er berre å prøve. Før ein får panikk.

hateit.jpg

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.