Au….

3

Setningen slo meg i magen, fikk meg til å miste pusten og jeg fikk tårer i øynene.

Har du noen gang tenkt på at en lesbisk kvinne i et “arrangert” ekteskap voldtas hele livet?

Jeg synes du skal lese Arachne.

Jeg synes også du skal lese Virrvarrs glimrende «Ut og inn av skapet»-post. Jeg blir så glad av den dama!! 😀 Selv om det er seriøse tema og av og til triste minner hun skriver om, så beveger hun meg sterkt med språket og fortellerevnen. Fantastisk!

(Det blir mange anbefalinger, snutter, bilder og få egne ting på bloggen om dagen. Det gjenspeiler litt at jeg er syk og mangler energi for tida. Er det ikke irriterende når man har mange bloggposter i hodet som man bare ikke orker å få ut!?)

Ja, og så har jeg laget en ny tag som heter «Blogganbefaling» nettopp for slike ting som å anbefale andres poster etc. Jeg ser i tag-skya mi at «Anbefalt» er blitt bare større og større, men så rommer den liksom alt fra blogginnlegg til restaurantbesøk…. derfor skal jeg prøve å dele det opp litt mer.

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.