Motblogg!

5

motblogg.jpg

Heh…. 😀

«Tips til alle! Når menn og damer snakker om veskebalanse så er det stort grunnlag for uenighet! Jeg mente øl og Vin, hun mente rester av dø ku med tilhørende metall logo fra noen i Italia som tydelig ikke produsere ting i lavprisland.»

Nå var det altså ikke så ille som enkelte skal ha det til her, men jeg morer meg likevel over teksten og ikke minst å ha klart å lokke min kjære ut på ville veier ved å forlede ham inn i bloggosfæren… Hvordan skal dette ende!?

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. ole k » Ingen tvil om at mannen har både humor og formidlingsevne!!! 😀 Måtte humre litt da jeg oppdaget hva han hadde skrevet også, han som for bare noen få måneder siden så på blogging som litt tullete og uforståelig. Det var før jeg begynte å vise ham en del av de bloggene jeg leser, og før jeg visste ordet av det var han i gang med å kommentere rundt omkring på flere blogger og nå altså.. ja 😀 Hva skal man si?!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.