Blogging som litteratur og underholdning

1

Jeg leser med glede Virrvarrs post «Blogging som litteratur?», som er en innsiktsfull og interessant post; anbefalt lesning! Jeg lærer mye av å lese det Virrvarr skriver om blogging, og tillater meg å sitere Lothiane fra kommentarfeltet:

Det er mye god litteratur på norske blogger. Blogging har for meg erstattet mye av tiden jeg tidligere brukte til TV, aviser og tildels bøker. Det gir meg rett og slett mer. Det er aktuelt, det har ofte nye perspektiver og er ofte av veldig god kvalitet. Det, sammen med det sosiale gjør at blogging har blitt noe helt annet enn noen andre skriftlige medier.

Det er et utsagn jeg kjenner meg veldig godt igjen i, og jeg setter veldig stor pris på de mange, mange gode bloggene der ute!

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Helt enig!

    Jeg er helt ny i Bloggerbyen, oppdaget den i desember da jeg burde lest på eksamen, men har siden tilbrakt utallige timer med å lese utrolig mange virkelig gode blogger. Og som du sier, mye av det er av høy kvalitet, heldigvis langt over det man finner i kommentarfeltet på db.no, som jeg tidligere brukte å følge med på. Hurra!

    Anathema’s last blog post..Hvorfor er Åsne så vanskelig å svelge for menn?

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.