Anbefaling: Bo i Barcelona

8

Hvorfor bruke masse penger på et lite og ikke spesielt hyggelig hotellrom, når man kan leie flotte leiligheter midt i El Born – gamlebyen i Barcelona – med alt man trenger?

To år på rad har jeg reist til Barcelona i forbindelse med 3GSM-messa, og i den forbindelse har jeg leid leilighet gjennom Akaza.net, et byrå som spesialiserer seg på korttidsutleie av leiligheter her. Vi har vært veldig fornøyd begge gangene, og jeg kan virkelig anbefale dette til alle som tenker seg til Barcelona en tur!

🙂

I år har jeg bodd i en leilighet ved navn «Blissfully Borne», og under er et par kjappe bilder fra leiligheten for de som er interessert:

img_4590.JPG

Enkle og rene rom, med gode senger.

img_4593.JPG

Stue/spisestue og kjøkken. Veldig greit å ha et slikt oppholdsrom.

img_4595.JPG

Spisekroken og gang.

Fikk dessverre ikke tatt noe bilde av badet, men det var også nyoppusset og pent. Selv om vannkvalitet og vanntrykk ikke er det samme som vi er vant til hjemme, så oss med langt hår og liten tålmodighet kan føle det som en liten utfordring å få stelt håret på sin vante måte…

(Bildene mine nekter å stå pent på rekke under hverandre slik jeg vil, og jeg aner ikke hvorfor..setter pris på tips!!)

Share.

About Author

8 kommentarer

 1. Jeg slet med bilder i WP starten, men fant ut etterhvert at jeg kan stille inn størrelsen på ene siden (altså høye eller bredde) og la det andre feltet stå åpent. På den måten ser det renere ut når man har bilder på rekke og rad (samme høyde), eller under hverandre (samme bredde).
  For å få alle venstrestilt trykker du allignment og left.
  Håper dette funker 🙂

  Minneapolise’s last blog post..Muhammed – step two

 2. Heldiggrisen som får reise sånn med jobb da gitt.

  Har du prøvd med plugins for bilder? Det finnes en del sånne. De mest kjente er nok WPG2 og NextGEN Gallery, men jeg synes de har gjort ting alt for komplisert. Jeg bruker min egen oversatte versjon av Lazy-K-Gallery, og med den laster jeg bare opp en ny mappe med bilder og legger inn en spesial-lenke i blogginnlegget. Da fikser den resten med små og mellomstore bilder og sånn.

 3. Petter » Takk for tipsene! Her strømmer det på med gode råd, jeg skal teste det ut 🙂 Artig at du har laget din egen oversatte versjon da, jeg er fortsatt relativt ny på dette med plugins, men skjønner at det finnes mange gode verktøy der ute!

 4. Nei, nå MÅ jeg få linket deg! Du er en bra blogger med en bra blogg! 🙂 Takk for tips! Herved notert. Er det lov til å spørre om prisen for denne herligheten? Er det pris pr døgn eller pr uke, pr person eller noe annet rart? 🙂

  Gonatt fra Amélie

  Amelie78’s last blog post..Fra svart til hvitt

 5. Amelie78 » Tusen takk 😀 Det er kjempesnilt av deg! Vi betalte bare 135€ pr natt, og det var for hele leiligheten (ikke per person) og inkludert vasking! (Så måtte vi betale et depositum på 200€ i tillegg, men det er jo greit). Det er en super pris, og du ville ikke fått det noe bedre på et hotell.

  Sengetøy, håndduker og alt av kjøkkenutstyr finnes i leilighetene, og som regel står det igjen et kaffeglass og noen teposer etter forrige gjest også – akkurat passe til den første kvelden før man sporer opp en liten «supermercado» på hjørnet som har «alt» 🙂

  Jeg tror at noen av disse leilighetene som Akaza har er kun til utleie, og så er det noen som leier ut leilighetene sine i perioder mens de selv er ute av byen. Akaza håndterer i alle fall det hele veldig bra og servicevennlig til tusen!

 6. OG der greide jeg å løse «problemet» med bildene: Det var bare å inkludere » class=»nowrap» for hvert enkelt bildet.

  Google er min venn, og alle problemer har sannsynligvis blitt diskutert før 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.