Mobile World Congress 2008

4

wmc2008.jpgMobilfolkets drømmested!

Det aller meste er klart, og i morgen drar jeg for å delta på «Mobile World Congress 2008» i Barcelona – verdens største bransjemesse for mobilindustrien! (Tidligere kalt 3GSM). Hit kommer toppledere og representanter fra mobiloperatører, leverandører og innholdsutviklere fra hele verden.

IKT-Norge og Innovasjon Norge er arrangører for 2 norske fellesstands, med 25 deltakende norske bedrifter. Flere av de norske bedriftene og arrangørene er allerede på plass i Barcelona; skal man holde tritt med det som skjer i mobilmarkedet har man ikke råd til å la være å delta her.

Over 55.000 tilreisende er ventet til Barcelona disse dagene, et par tusen av disse vil være representanter for norske bedrifter og organisasjoner. Målet er selvfølgelig å knytte nye forbindelser, konkurrere om gjeve priser, bli oppdatert på teknologi, spise tapas og ha det litt moro!

I tillegg til foredrag og utstillinger er det hundrevis av ulike arrangementer som finner sted under messen, og lanseringer av alskens lekre dingser; er du gadget-interessert som meg, er dette noe å sikle etter.

dsc_0387.JPGBarcelona er en by jeg forelsket meg totalt i da jeg bodde der noen måneder i 2004 – jeg gleder meg enormt til å komme tilbake og skal kose meg så godt jeg kan. Dette var svært å være med på i fjor, jeg regner ikke med noe annet i år! Skal prøve å få lagt ut noen stemningsrapporter underveis, litt avhengig av nett-tilgang og tid selvfølgelig.

🙂

Share.

About Author

4 kommentarer

  1. GOD TUR!! Håper du både får vært på jobb og dekket messen, teknologi, dippedutter og dingser – og får litt tid til å suge inn byens stemning i tillegg 😉
    Jeg har aldri vært i Barcelona men har liksom byen litt i hodet etter å ha lest The Shadow of the Wind av Carlos Ruiz Zafón. Oversatt til norsk og tror jeg – har du ikke lest den så har du herved et tips til flylektyre!!

    randi’s last blog post..Blogg ditt liv

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.