About Author

6 kommentarer

 1. ole k » Cecilie kommenterte litt på bokanmeldelsen jeg skrev av «Frognerfitter», og spurte om hun kunne få låne lista mi derfra over blogger jeg hadde funnet som omtalte boka (og litt om debatten). Det synes jeg var helt greit 🙂

 2. radiohode:

  Henge ut? Jeg har bare vært ”kritisk” og sagt ”meningen min” i nettmagasinet ”mitt”, som bare er ”mitt mitt mitt”, som bare ”JEG” bestemmer over, og ingen andre. For det er jo sånn poster blir forsvart, at man kan si hva man vil i sin egen blogg.

  Forøvrig har jeg ikke slengt dritt, og dette har vi snakket om før, i din egen blogg. Er hu dama di eller, siden du forsvarer henne støtt og stadig? Du har liksom mistet fokus på hva denne krangelen handla om ☺

  Jeg skrev forøvrig ikke saken for å henge ut en enkelt blogger. Jeg ville bare fortelle en historie jeg fant interessant og den starta med bloggen til Spindellett, tilfeldigvis, som jeg faktisk ikke har et horn i siden til lenger.

  Du som har fulgt så godt med i denne saken må da ha sett at jeg ikke driver å sjikanerer folk jeg er uenig med, så jeg syns ikke jeg har noen dårlig sak. Nei jeg syns ikke det ☺

 3. Mye lettere å diskutere person enn bok. Sånn vil det alltid være.
  Jeg har ikke lest boken og kan ikke uttale meg om den, men det tar meg ca. 2,3 sekunder å ha en mening om forfatteren og derfor mener jeg at min mening er viktig! Fakta ødelegger enhver god debatt og personangrep er mye mer morro! 😀

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.