Litt lykkelig, en søndagskveld

3

Jeg har overrasket meg selv med å bli veldig seriøs i bloggingen om Datadirektivet de siste dagene, og i tillegg havnet på topp på Bloggrevyen med posten om bloggelite-debatter – og enda har jeg ikke nevnt Lommemannen med et ord! Skal ikke dra den lengre, men kjenner jeg blir glad av morsomme og fine kommentarer fra bloggere jeg føler jeg kjenner og liker bedre og bedre. De e bætre my bra folk her!! Nesten så jeg skulle invitert dere på karsk-lag heile gjengen! 😀

Ellers gleder jeg meg over en flott dag, hvor høydepunktet må være å høre latteren til ei lita jente som svinger seg med når Cat imiterer magedans med hvitt håndkle som «slør» og masse krumspring på stuegulvet. Hun dansa og hoppa med, men til slutt ble det hele så morsomt for henne at hun måtte holde seg fast i sofaen mens hun lo så hun ikke kunne stå på beina. Må jo bare bli dødssjarmert av sånt…

Det nytter ikke å vente på lykke. Ingenting vil gjøre vonde minner til gode miner. Du må bare lære deg å leve med dem, og være lykkelig likevel.

Share.

About Author

3 kommentarer

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.