About Author

15 kommentarer

 1. Den der har jeg også slitt med i mange år. De to foregående nyttårshelgene har jeg innbitt ført opp overtid (jeg jobber alltid nyttår) og blitt like sur hvert år, når jeg får beskjed om at 2. januar er en helt vanlig arbeidsdag. I år har jeg heldigvis lært.

 2. serendipitycat on

  Hehe, det er nesten litt bra det ikke er bare meg altså! 😉
  Tror jeg har gått inn i et eller annet slags «tids-vakuum» i løpet av juledagene, har jo knapt nok oversikt over hvilken ukedag det er nå. Mulig det bør undersøkes hva som egentlig er tilsetningsstoffene i den såkalte «julematen».

 3. Hehe. Jeg også måtte tenke meg om to ganger i år for hvor mange fridager det var etter nyttårsaften. Dessuten kan jeg ikke helt fatte at det er onsdag i dag, for nå har vi liksom bare hatt masse søndager etter hverandre, så hvor ble mandagen av?

 4. En sånn andre nyttårsdag kunne jeg veldig veldig gjerne tenkt meg. Særlig når vekkerklokka ringte klokka 6 i morges. Og når jeg i tillegg oppdaget at det var onsdag i stedet for tirsdag, som jeg trodde- vel, da var kaoset komplett. Men heldigvis er det snart helg igjen, det er da enda noe.

 5. Takk Rocette!

  Flopsy: Det var en meget hard start vil jeg si 🙁 Vi får slå oss sammen og kreve «myk uke» i oppstart etter alle ferier/helligdager, med litt senere oppvåkning, kortere arbeidsdager og forsiktig tilvenning til tilværelsen igjen!

 6. Kakao og pledd. Takk, du er snill, Serendipity!

  Nå er klokka over midnatt og plutselig er det torsdag. (Jeg er i ferd med å ta meg inn igjen. *phew*)

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.