Hvor er bloggen din?

3

Jah.. nå kom jeg nettopp over et eller annet form for meme, og da vil jeg bare be alle lesere (det er så mange vettu, så himla mange at jeg blir helt redd ;-)) om å stikke over hit: http://www.fullthus.com/blogg/?p=716

Og der legger du inn linken til bloggen din, og en liten kommentar, og så blir alt bra.

::litt trøtt og forvirra nå, men det har sikkert en hensikt::

Share.

About Author

3 kommentarer

  1. Morsomt! Jeg har registrert meg 🙂

    Takk for kommentar til mitt bilde. Du har sikkert utstyret – det er bare om å gjøre å bruke lang lukkertid, samtidig som hovedmotivet (i mitt tilfelle sønnen min) står helt stille. Du bør ha støtte/anlegg for kamera (enten stativ eller legg det på noe som står fast, eventuelt vibrasjonsreduksjon).
    Mitt bilde er tatt på 1/15 sekund.
    Lykke til – og la meg få høre om du får det til da

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.