Oh yeah!

0

Jeg har en ny leke..hehe 😀

img_2721.jpgPå fredag var ventetida endelig over! Selv om vi hadde sjekket EB Games på Aker Brygge både dagen før og dagen før det igjen, var det 7. desember som var dagen: Release av SINGSTAR for PS3.

Som vi både har gledet og gruet oss til dette….. Da Kjæresten kom hjem med pakken på fredags ettermiddag måtte vi jo selvfølgelig pakke ut og koble til for å prøve, men begge to syntes egentlig at dette var veldig pinlig! Det er altså sånn at ingen av oss har spilt Singstar før, og dette konseptet med å stå rett opp og ned i sin egen stue og leke superstjerne slo ikke helt an de første minuttene i alle fall.

singstore.jpgNår Singstar nå er kommet for PS3 slippes det en versjon med 15 norske + 15 internasjonale sanger, og en versjon med 15 internasjonale sanger. I tillegg kan man laste ned 44 ekstra sanger fra Singstore, og det vil komme enda flere sanger å kjøpe den 17. desember. Jeg tror Singstore vil vise seg å gjøre dette spillet enda bedre, mannen i huset her var ikke helt fornøyd med alle låtene som var med spillet og savnet noen som passet «mannsstemmer» bedre. Jeg for min del gliste bare hoverende da jeg banket ham ned i støvlene med å få tittelen «Hitartist» etter å ha prøvd meg på Maria Menas «Just hold me».

Etter den første pinlige prøvesynginga, bestemte vi oss for at dette gikk ikke… så feige kunne vi ikke være, og dette skulle da være gøy!? Dermed avtalte vi å ha en «Singstar-date» hjemme på lørdag. Kjæresten diska først opp med en helt fortreffelig lammestek (han er helt fantastisk på kjøkkenet), og med en god vin til (Terras Gauda 2006) var det i alle fall god stemning. 2 timer senere ligger vi på knærne under TVen og kabler opp stereoanlegget til TVen for å få enda mer og høyere lyd når vi skal synge. Hemningene ligger igjen i bunnen av vinflaska, og det vræles og synges og flires rått. 🙂 Det var faktisk veldig gøy, selv om ingen av oss kommer til å få gitt ut noen plate med det første.toxic.jpg

Singstar kan også kobles opp mot Eyetoy, og gir deg muligheten til å for eksempel se deg selv på skjermen mens du synger (igjen, utrolig pinlig), ta opp videosnutter og laste opp på nettet slik at andre kan nyte din «musikkvideo» (totalt uaktuelt å drite seg ut for hele Singstar-verden) eller blafre gjennom stillbildene som ble knipset av deg mens du fortvilt prøvde å vrenge stemmen for å høres ut som Britney Spears (litt moro å se).

Jeg sliter forøvrig med å klare å finne stemmen til Nicole Kidman i duetten «Something stupid»… vi diskuterte dette en stund og hun synger altså ikke de samme tonene som Robbie. Dette var fryktelig frustrerende da jeg fikk null poeng hele tida… Kom gjerne med tips!

Jeg tror det vil ta en stund før jeg får mannen i huset til å være med på dette i edru tilstand. Det får heller være, vi hadde en knall «Singstar-date» og satser på flere! 🙂

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.