“Bergens viktigste rockejenter”

0

Tidlig i november skrev jeg om den nye plata «Love bugs me» som bergens-bandet Lovebugs har utgitt i høst. bt.no kaller dem rett og slett «Bergens viktigste rockejenter», og det er jo en artig kommentar å få! Plata har fått litt blandede kritikker, men generelt roses jentenes stemmeprakt høyt – » Frontfigur Mona Størseth leverer kraftfull og sjelsvrengende vokal med innlevelse og god teknikk.», skriver bt. Denne «påminnelsen» skyldes først og fremst at «Love bugs me» nå er tilgjengelig på iTunes! Det var litt morsomt å se 🙂

I tillegg til at de er flinke jenter, er vokalisten Mona en gammel venninne av meg. Det er gøy å kunne være stolt av vennene sine!!

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.