Plugins!?

7

Jammen hva er dette for noe da? Jeg skulle installere en plugin tidligere i dag, ville ha undertekst (captions) på bilder jeg la inn. Fant en fin side jeg kunne laste ned en plugin som ville gjøre dette mulig. Men de bruksanvisningene jeg finner på nett virker jo ikke, for jeg har ikke noen plugins tab på mitt WordPress dashboard!!! Hva er det som skjer da, er det noen som har tips eller råd? Hmmm?

I mellomtida er jeg sint på WordPress. Nemlig.

Share.

About Author

7 kommentarer

 1. Plugins er vanskelige greier, men det går an å legge til de rareste funksjoner bare man patcher de rette filene. Men dette er stort sett vrange greier.

 2. serendipitycat on

  Jeg kan takle vrange greier…. men jeg trenger et tips om hvor jeg kan finne en oppskrift på hvor jeg kan begynne å gjøre ting. Har prøvd å søke i diverse forum, men der står det som regel bare «du installerer plugin gjennom plugin-taben din». På WordPress FAQ står det at de ikke tillater plugins…

  Men du mener at man altså kan patche dette likevel?

 3. Prøv å spørre Undre, hun har hatt crashkurs i WP på bloggen sin. Men noen plugins tror jeg dessverre bare funker for de som har eget domene, ikke oss billig-WPere…

 4. serendipitycat on

  Jeg tror du har rett, har prøvd å google det litt også og ser ut som om jeg enten må skaffe meg eget domene eller nøye meg med light-utgaven 🙂
  Spørs hvor mye sånne plugins jeg egentlig føler at jeg trenger da… Det jeg kikket på var en plugin som automatisk ordnet bildene man satte inn i en fin ramme, samt at man kunne sette inn billedtekst. Det hadde jo vært kjekt da 🙂

 5. serendipitycat on

  Jeg ser at jeg bruker altfor mange sånne emoticons når jeg skriver, det er en langtidsvirkning av for mye msn-bruk. Skal prøve å skjerpe meg.

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.