Advent..

2

Ja, så er det endelig blitt desember da! Selv om jeg ikke kan skjønne hvor det har blitt av denne høsten, er jeg nå glad for at vi er på vei inn i desember og det som faktisk er årets koseligste måned på mange måter, når man bare klarer å skyve julemaset litt bak i hodet. Det er mange, mange små gleder med å forberede seg til jul, og i kveld er det litt spesielt: I morgen tidlig er det ei lita jente som spent skal få åpne den første pakken i julekalenderen vi har laget til henne i dag. For meg er det første gang jeg får oppleve denne gleden i å kunne gi henne den gleden, som jeg regner med at det blir for henne selv om ikke er så gammel enda. Det føles litt spesielt, litt vakkert på en måte. Kalenderen er det min mamma som har brodert og gitt til meg, nå får jeg gleden av å fylle den med moro for mitt «bonusbarn» og min kjære. Så det er jeg veldig takknemlig for, og sitter her og kjenner litt på gleden rundt det hele før jeg stuper til sengs.

Riktig god start på adventstida til alle sammen!!

julekalender.jpg

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. serendipitycat on

    Det finnes det vel flere svar på, litt avhengig av hvem man er og hva man tror på! Personlig feirer jeg ikke jul fordi det er «bursdagen til Jesus» i alle fall, for min del har jeg ikke noen dypere mening med det å feire jul og kunne forsåvidt gjerne innfunnet meg på en sandstrand under en varm sol i jula i stedet.

    Jeg ser at du har en lang og innholdsrik post om julas opprinnelse på bloggen din, kanskje er det greit at jeg heller peker til den om noen vil tenke videre på spørsmålet ditt 🙂
    http://gungne2.wordpress.com/2007/12/01/jula-h%c3%b8ytiden-som-kristendommen-kapret/

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.