Visning

1

Mamma kommer hit til Oslo i dag for å være hos oss i helgen. Jeg gleder meg til å se henne igjen, men samtidig er det også litt anspent. Det blir første gang hun besøker oss, etter at jeg flyttet inn her i april. På en måte har jeg de siste dagene følt at jeg både må klargjøre leiligheten og livet mitt til «visning», samtidig som jeg lager mental lister over hva vi bør/kan/må gjøre når hun er her. Jeg ordner og styrer verre enn jeg ville gjort ellers, og det handler jo om at jeg vil vise henne hvor bra jeg har det. Samtidig ville jeg ikke hatt den samme «visning»-følelsen overfor ei venninne, så det handler jo selvfølgelig om at hun er mora mi. Det er jo ikke slik at det er noe «glansbilde» å vise frem, men jeg vil at hun skal se at jeg har det bra her, at vi har det fint sammen, at ting fungerer… og da regnes jo også det praktiske med liksom. Nå er vi litt reduserte begge to på grunn av sykdom, så ambisjonsnivået er heldigvis ikke lagt så høyt. Det kan hende det blir shopping – men ikke i fire timer liksom… og vi skal definitivt ut og spise – men kanskje la vinen stå… og det går an å legge seg før midnatt og sitte litt rolig foran TVen også. Sånne ting. Mest av alt gleder jeg meg 🙂

Share.

About Author

1 kommentar

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.