Pinlig berørt…

0

Kjære naboer som bor rett over gaten. Det var ikke meningen å være en kikker da jeg forleden kveld sto ute på verandaen her. Det hender jo av og til at jeg står der ute og bare ser meg rundt omkring, og i og med at vi bor så høyt oppe er det jo innsyn rett over gaten. Det er nok ikke alle som tenker over at de kan bli sett ovenfra, og jeg må innrømme at jeg la ikke merke til selv at jeg sto der og stirra før jeg plutselig ble klar over at jeg faktisk sto og så på at naboene hadde sex. Jeg tror det var bare et par sekunder etter det at dere enten så meg eller bare plutselig tenkte på at det kunne være lurt å dra for gardina. Uansett, jeg ville si at jeg til vanlig ikke er noe særlig opptatt av nabo-sex og at jeg heretter skal se andre steder når jeg står ute på verandaen.

j0401014.jpg

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.