Ventetid…

1

Dette er jo skikkelig seigpining, men nå skal det snart skje! 7. desember er nå offisiell lanseringsdato for Singstar til PS3!! Jeg har faktisk aldri prøvd Singstar før, og Playstation ble jeg først kjent med da PS3-en kom i hus like før sommeren. Jeg ble da helt hekta på spillet «Resistance – Fall of Man» med én gang jeg prøvde demoen, og gjorde Kjæresten storøyd og storfornøyd da jeg trava inn på EB Games for å kjøpe spillet og en ekstra kontroller slik at vi kunne spille sammen. For å si det sånn, jeg tror han unge fyren bak disken på EB ble litt overrasket over min entusiasme for dette også. 😉 Heh… jeg synes det er bare helt knall å kunne sitte en rolig kveld sammen med min kjære og spille et spill sammen, en aktivitet vi begge liker, i stedet for å bare se på TV eller gjøre ting hver for oss. Resistance har altså vært svært populært, og da vi for kun kort tid siden kjøpte «The Eye of Judgment», ble vi plutselig sittende til langt over midnatt enda vi bare skulle «prøve det litt». For å si det slik: Her i huset fungerer det på den måten at om det ligger en tekno-ting, et spill, noe elektronisk, en kabel eller lignende i handleposen, så slippes alt annet straks man er innenfor døra for å prøve det nye vidunderet!! Noen som sa nerd? :p

Men nå storgleder jeg meg altså til Singstar!! Vi har allerede avtalt å åpne en flaske vin og skjenke hverandre sjarmerende brisne før vi setter i gang!! Åååhh…dette blir så bra!

Eye of Judgment - On Screen

Share.

About Author

1 kommentar

  1. Pingback: Oh yeah! « ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.