Heia Betty!!!

2

Jeg ser deg på NRK, jeg ser lykken din og styrken din og gleden din. Betty! Du spraker og sprudler fra skjermen, du er så sterkt tilstede, jeg kjenner det fysisk i hele meg.

Det er så mulig, man må ha trua! Kjenner at ja, jeg må også være en som tror og tør og prøver! At det er mulig, at jeg vil kjenne denne styrken og lykken også. (Håper bare at man ikke trenger å være bergenser for å få det til, kanskje det går for en forhutla trøndersjel også?) Trengte dette nå. 🙂

Oppdatering: Du kan kjøpe Lykke-kalenderen på Kreftforeningens sider her: http://www.deltaker.no/kreftforeningen/lykkekalender
Se også de flotte maleriene på denne siden.

Share.

About Author

2 kommentarer

  1. Pingback: ~SerendipityCat~ » Julegaver med mening!

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.