Krumkaker og merkelige drømmer

0

Man kan jo lure på hva som foregår i underbevisstheten når man har lange og innviklede drømmer der steking av krumkaker er hovedtema, jeg som ikke engang eier et krumkake-jern! Jeg ble i hvertfall helt utslitt av nattas drømmerier, og har konkludert med at det har vært for mye tenkning og spekulering over ulike store spørsmål i det siste. Her må det mindre alvor og mer glamour til!!! Så i dag har jeg lest moteblogger, planlagt framtidige glamorøse antrekk og forberedt meg til kveldens show – Kåringen av «Den Gyldne Q»!

Ellers benytter jeg anledningen til å anbefale det som må være verdens beste øyenskygger: «Chanel Quadra Eye Shadow». Palettene «Vanites» og «Blue Notes» er de som passer best til meg har jeg funnet ut… Aaah.. så deilig å være litt jålete!

chanelquadraeyeshadow.jpg

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.