Hold fasaden!

0

Kvinneguiden må da bare være en reddende engel, eller hva!? I «Snufsete, men pen» får vi rådene vi trenger for å holde fasaden når forkjølelsen kommer snikende og gjør oss uskjønne med røde øyne og rennende nese. Skal det være litt rosa lippgloss? (Se også «Skjønnhet kommer utenfra»).

Ja, for det viktigste er jo selvfølgelig å huske at man må se bra ut. Ærlig talt… Når jeg er sjuk vil jeg helst bare være i fred, med pledd og paracet og man skal da ærlig talt gi blanke i om håret står litt til alle kanter og om man har rødkanta øyne da. Pen kan jeg heller være andre ganger!

Og så er jeg takknemlig for at jeg har gode kolleger som har sendt meg så flotte blomster til oppmuntring!

img_2440.JPG

Share.

About Author

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.