Surrealistisk…

5

Å være på jobb i et land som er så forskjellig fra ens eget, der gjennomsnittslønna ligger på ca € 150 i måneden… Der utsikten fra bilvinduet er et virkelighetskræsj og man ikke blir enig med seg selv om hvilken tidsalder eller hvilket sted man befinner seg på… Der unge og gamle strever med å holde hodet over vannet, finne et arbeid, holde familien i live… Mens andre igjen flyter på mer eller mindre «rene» penger og hever seg over det meste. Det er mangfold her, ikke bare fattigdom.

Sanseinntrykkene strømmer på fra alle kanter, og jeg kjenner at her skal det bli interessant å jobbe. Vennlige og dyktige kolleger, fremtidshåp og pågangsmot i mengder! Ja, mitt første møte med Moldova har gjort stort inntrykk på meg.

Moldova har også fått litt oppmerksomhet i det siste grunnet fotball, se blant annet «Fotballmillionærer til Europas bakgård» (VG 07.09.07) og «Ikke akkurat måltørke» (Dagbladet 07.09.07)

Chisinau

Share.

About Author

5 kommentarer

  1. Håper de har bedre tilgang på strøm nå enn den vinteren jeg jobbet der. Moldova er best på sommeren tror jeg. Kan du si noe om hva du jobber med der?

    Det er jommen ikke ofte jeg støter på andre som har en forbindelse til dette snodige landet.

  2. serendipitycat on

    Jøss, det var virkelig overraskende!! 🙂
    Jeg jobber med et inkubator-prosjekt der nede, men har ikke vært der så mye enda. Blir mer utover høsten nå tenker jeg.

  3. Pingback: I dag skal vi se Esquil på TV! | ~SerendipityCat~

Leave A Reply

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.